ニュース

佐渡産本ズワイガニのパエリアキットの提供が始まりました

  • News

佐渡本ズワイガニを使用したパエリアキット付きプランの提供が開始しました。

ご予約の際、「パエリアキット付きプラン」をご利用いただきますと、パエリアキット1つと宿泊人数分の佐渡海洋深層水をサービスでお付けいたします。

通常プランのご予約でも、オプションでパエリアを追加いただけますのでぜひご賞味ください。

一セットで2~4人前となっております。2人で食べるならメインのお料理に、4人で食べるならパーティーのお供に・・・。

■新潟食材研究所ティオペペのパエリアキットについて
越後の旨みが凝縮した、シェフ渾身のパエリア。フライパンひとつでお店の味が再現できます。
新潟食材を長年研究する料理人が、佐渡産の本ズワイガニと新潟の特別栽培米で作ったパエリアです。
環境のことも考えて作られた食材を使っているから、体に優しく、素材本来の旨味が口に広がる一品。

We start to offer meal kit that contains everything you need to cook the paella!
This paella features local and organic ingredients from Sado Island and all over Niigata pref. such as crabs, chicken, squid and rice.
Guests can enjoy to cook by yourself as all you need is a pan, a lid and water which are equipped with kichen in Sadomari.

If you choose a Paella kit plan, bottles of water provided with a service for number of guests. You can add paellas as an option to all plan!

Hope everyone enjoyed the one!